Bogdan: Mislio sam da ću biti bolji, i dalje nisam na 100 odsto

Bogdan Bogdanović, košarkaša Sakramento Kingsa, debitovao je u noći između srede i četvrtka i posle toga rekao je da je očekivao bolju igru od sebe.

Izvor: PT

Četvrtak, 08.11.2018.

11:44

Bogdan: Mislio sam da ću biti bolji, i dalje nisam na 100 odsto
Foto: Screenshot Youtube/Basketball Zone x Cowbell Kingdom

"Očekivao sam od sebe da ću igrati mnogo bolje od ovoga, ali očekivanja nekada mogu da budu okrutna. To je normalno, nisam igrao dugo i ovo mi je prva utakmica u sezoni", rekao je Bogdanović novinarima posle utakmice.

Srpski košarkaš zahvalio se navijačima na ovacijama na početku meča, a potom je rekao da je važno da su noge i kolena dobro.

"Mislio sam da ću biti umorniji, ali kada sam igrao osam ili devet minuta u kontinuitetu osetio sam malo umor. Važno da su noge i kolena dobro. I dalje nisam na 100 odsto što se tiče fizičke spreme, ali sam zdrav i to je važno", kazao je on.

Na pitanje koliko će mu biti potrebno vremena da se vrati u ritam, Bogdan je rekao:

"Nekoliko utakmica, ovi momci su igrali predsezonske utakmice, njih su iskoristili da uhvate ritam".

Kingsi su izgubili od Reptorsa sa 114:105, koji posle dvanaest odigranih utakmica imaju skor od 11/1.

"Oni su sjajan tim, jedan od najboljih u ligi. Videli ste kako su igrali, svi znaju svoje uloge u timu i ekstremno teško je igrati protiv njih", rekao je Bogdanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: