Salah, Mane i Staridž u nokdaunu – div Pavkov ih samo posmatra FOTO

Fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov bio je predmet mnogih svetskih medija zbog dva fenomenalna gola u pobedi Crvene zvezde nad Liverpulom.

Izvor: PT

Četvrtak, 08.11.2018.

09:18

Salah, Mane i Staridž u nokdaunu – div Pavkov ih samo posmatra FOTO

U sredu ste mogli da vidite na našem sajtu sjajnu karikaturu kako Pavkov šutem ruši statue Sadioa Manea, Danijela Staridža i Mohameda Salaha, i nju je nacrtao jedan od najpoznatijih fudbalskih karikaturista Omar Momani.

Kako su karikature veoma popularne na društvenim mrežama, pogotovo posle ovakvih utakmica, logično je da se nije samo Momani dosetio da nacrtu kako Pavkov ponižava Liverpul.

Američki medij "Bličer riport" jedan je od najpoznatijih po ovim stvarima i oni su posle meča na društvene mreže podelili još jednu sjajnu karikaturu.

Pavkov, koji je visok 193 centimetra, stoji metar iznad mreže sa rukama na istoj, dok se Danijel Staridž, Sadio Mane i Mohamed Salah nalaze u nokdaunu.

"Bličer riport" iznad je samo stavio natpis "no match", odnosno da Pavkov nema konkurenciju. Napadač Crvene zvezde doneo prvi trijumf nekom srpskom klubu u ovom format Lige šampiona i vratio Zvezdu u borbu za plasman u nokaut fazu takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: