Navijači Liverpula pritiskaju Klopa da vrati Buvača

Navijači Liverpula uveliko traže razlog za poraz od Crvene zvezde u Ligi šampiona. Mnogi su uperili prst krivice ka treneru Jirgenu Klopu.

Izvor: Z. K.

Sreda, 07.11.2018.

17:09

Navijači Liverpula pritiskaju Klopa da vrati Buvača
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Možda ne toliko zbog jedne slabe partije i blede igre, koliko zbog toga što se, po njima, olako odrekao saradnje sa dugogodišnjim pomoćnikom Željkom Buvačem.

Još krajem aprila ove godine objavljeno je da je došlo do razlaza, jer Buvač, navodno, nije bio zadovoljan što ga Klop nije konsultovao u vezi sastava u nekoliko uzastopnih utakmica.

Posle utakmice u Beogradu, mnogi smatraju da je razlog za nešto slabiji i neefikasniju igru na gostovanjima u Ligi šampiona ove jeseni to što u stručnom štabu nema Buvača.

"Iz utakmice u utakmicu je jasnije da je Buvač bio taj koji je kontrolisao kako igramo presing i kako napadamo", komentar je jedanog navijača Liverpula.

Većina smatra da je Liverpul iz prošle u odnosu na Liverpul u ovoj sezoni, barem što se tiče igre u napadu, znatno drugačiji. Otuda traže od Klopa da reaguje.

"Neka ovo bude poziv za buđenje, jer je sve bilo sramotno, ponižavajuće, ovo je bila najgora igra od kako nas gledam", prokomentarisao je drugi navijač koji je tražio da se Buvač vrati u štab, da se sadašnji Klopov pomoćnik otpusti, zatim da Lalana više ne igra, a da Šaćiri obavezno bude u timu za meč sa Fulamom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: