Englezi molili navijače Zvezde da idu kući

Mnogi fudbaleri Liverpula bili su očarani atmosferom na stadionu Crvene zvezde, ali očigledno i navijači engleskog kluba.

Izvor: Z.K.

Sreda, 07.11.2018.

17:10

Englezi molili navijače Zvezde da idu kući

Iako su očekivali laganu pobedu u Beogradu, desilo se suprotno, Liverpul je izgubio sa 2:0, a Milan Pavkov bio je junak meča sa dva postignuta gola.

Nije ni čudo što su mu navijači tokom utakmice pevali navijačke pesme, jer kako je igrao, tako nešto je svakako zaslužio.

Ipak, na društvenim mrežama pojavio se interesantan snimak na kojem se vidi kako pristalice srpskog šampiona, pola sata posle utakmice još ne napuštaju severnu tribinu stadiona.

Ostali su da slave pobedu i pevaju novom ljubimcu, Milanu Pavkovu. "Hej Pavkov, skoči daj gol glavom" bila je jedna od pesama iz novog repertoarav "delija", da bi potom po taktovima pesme "Mitro's on fire", zapevali istu samo sa promenjenim imenom, "Pavkov's on fire".

Navijači Liverpula, koji su bili smešteni na suprotnoj strani stadiona, nisu mogli da napuste tribine, tačnije to im nije bilo dozvoljeno iz bezbednosnih razloga sve dok navijači Crvene zvezde ne odu sa stadiona.

Međutim, čekanje je potrajalo, pa je jedan navijač na Instagramu postavio video snimak i u komentaru zamolio navijače Crvene zvezde da odu.

"Navijači Crvene zvezde pola sata posle meča. Samo idite kući tako da mi možemo da odemo!", zavapio je jedan od pristalica "crvenih".

Osim nezadovoljstva zbog slabe igre i poraza svojih ljubimaca, morali su da slušaju i gledaju kako se navijači protivnika raduju. I da budu strpljivi, jer se navijači Crvene zvezde nisu napustili severnu tribinu stadiona više od sat vremena po završetku susreta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: