Jovičić: Rekli smo i pre meča da im na "Marakani" neće biti lako VIDEO

Vezista Crvene zvezde Branko Jovičić rekao je da je Milan Pavkov rešio utakmicu sa Liverpulom, ali da je ključ pobede u kompaktnoj igri cele ekipe.

Izvor: MLJ

Sreda, 07.11.2018.

09:23

Jovičić: Rekli smo i pre meča da im na
StarSport

Zvezda je Liverpul pobedila sa 2:0 na stadionu "Rajko Mitić" i nadigrala slavni klub sa Enfilda sa kojim sada ima skor 3-1 u pobedama i porazima.

Malo ko je možda očekivao da će crveno-beli, posle 4:0 za Liverpul na Enfildu, moći da izvuku više od boda na svom terenu i ponove Napoli. Uspeli su i više i to će pamtiti.

"U najavi smo pričali da igračima Liverpula neće biti lako na 'Marakani', svi već znamo kakve utakmice možemo da igramo ovde. Mislim da su svi zaslužili sve ovo, radimo vrednu drugu godinu zaredom i zaslužili smo i pobedu protiv ekipe kao što je Liverpul. Jedno prelepo veče za pamćenje koja će sigurno ceo život ostati u našim srcima", rekao je posle meča Jovičić.

Njegovoj ekipi je bilo potrebno iskustvo, da bi igrala bolje iz utakmice u utakmicu.

"Pričali smo i posle utakmice da su neki delovi igre u Liverpulu bili bolji nego u Parizu. Za ovakve utakmice nam je potrebno iskustvo i mislim da ćemo iz utakmice u utakmicu rasti kao ekipa",
dodaje Jovičić.

On ističe da je ključ pobede bila kompakta igra na svim delovima terena. Posle prvog poluvremena u kom je Pavkov dao dva gola, Zvezda se u poslednjih pola sata utakmice branila.

"Odigrali smo fantastičnu utakmicu ekipno, bili smo agresivni, kompaktni na svakom delu terena i mislim da je to ključ usopeha. Znamo da je fudbal kolektivan sport i na našu sreću, Pavkov je rešio, ali su svi zaslužni",
zaključio je Jovičić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: