Borjan: Treba verovati, ko zna, možda prođemo i grupu!

Golman Crvene zvezde Milan Borjan imao je mnogo posla u drugom poluvremenu, Odbranio je brojne pokušaje napadača Liverpula i sačuvao mrežu.

Izvor: P.T.

Utorak, 06.11.2018.

22:12

Borjan: Treba verovati, ko zna, možda prođemo i grupu!
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Njegova mreža se nije zatresla na oba meča u Ligi šampiona odigrana u Beogradu, želja mu je da tako ostane do kraja takmičenja u C grupi.

Borjan kaže da je ovo uspeh o kojem će se još dugo pričati.

"Svima nama ovo mnogo znači. Ovo je nešto nestvarno, napravili smo čudo posle 45 godina, nadam se da će se zbog ovoga pričati o nama, kao što se pričalo o ranijim generacijama. Ekipa je odigrala fenomenalno, imali smo neverovatnu podršku sa tribina, dali smo sve od sebe i to nam se vratilo. Nismo se samo branili, izašli smo da igramo, da se nadigravamo. Tako treba na svakoj utakmici, ne treba nikog da se plašimo. Danas smo pokazali da je to moguće, samo treba da verujemo u sebe.", izjavio je Borjan.

Apetiti su posle ovog trijumfa svakako porasli.

"Mnogi u nas nisu verovali. Imamo šanse, treba dokazati u naredne dve utakmice, treba pokušati napraviti povoljne rezultate. Možda i prođemo grupu! Nikad se ne zna, ova ekipa pomera sve granice. Pomerila je i prošle godine, ušli smo tada posle deset godina u Ligu Evrope, sada posle više od 25 godina smo u Ligi šampiona. Ko zna, možda prođemo grupnu fazu, treba samo verovati!"

Na kraju, pohvalio je navijače, ali i protivnika.

"Imamo najbolje navijači na svetu. To su dokazali po ko zna koji put. Ova atmosfera ne može da se poredi sa "Enfildom", ni blizu! Sa Alisonom sam se pozdravio, korektan je momak, svi u Liverpulu su prava gospoda", zaključio je golman crveno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: