Ben: Lakše je igrati kad nemaš šta da izgubiš

Napadač Crvene zvezde Mohamed el Fardu Ben oduševljen je posle pobede crveno-belih nad Liverpulom.

Izvor: M.LJ.

Utorak, 06.11.2018.

21:51

Ben: Lakše je igrati kad nemaš šta da izgubiš
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Srpski šampion je u odličnoj partiji nadvisio tim vicešampiona Evrope i posle pobede od 2:0 izabranici trenera Vladana Milojevića imaju četiri boda.

U dva susreta na stadionu "Rajko Mitić" nisu poraženi, tako da je ovo veliki uspeh Crvene zvezde i srpskog fudbala.

"Pokazali smo da možemo da igramo protiv velikih timova. Igrali smo maestralno. Srećan sam zbog pobede, zbog svih igrača koji su to silno želeli. Navijači su kao i do sada bili uz nas, ali mislim da smo ovog puta mi napravili iskorak u pravom smeru. Mnogo nam je lakše da igramo opušteno, kad nemamo šta da izgubimo. Rekao sam da će ovo biti drugačija utakmica, jer kad igramo kod kuće, bolji smo", pručio je Ben.

Na pitanje, šta je pomislio posle drugog gola Pavkova, rekao je da je bio svestan da ništa nije završeno i da će biti teško sačuvati prednost.

"Protiv ovakvih timova nije lako odbraniti gol. Znali smo da moramo dobro da se branimo da sačuvamo prednost. Bilo je teško u drugom poluvremenu, pritisli su nas, ali izdržali smo i pobedili smo. To je najvažnije", zaključio je Ben.

Pohvalio je kolegu Milana Pavkova.

"Svi su videli kakav je napadač, nadam se da će nastaviti tako", zaključio je Ben.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: