Jokanović: Ovo je izvan moje kontrole

Slaviša Jokanović, menadžer Fulama, prokomentarisao je lošu formu i igru svoje ekipe u Premijer ligi.

Izvor: LN

Utorak, 06.11.2018.

18:41

Jokanović: Ovo je izvan moje kontrole
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Jokanovićev Fulam je u 11. kolu Premijer lige poražen na gostovanju Hadersfildu i sada se nalazi na poslednjem mestu engleskog šampionata, sa pet uzastopnih poraza.

Ostvrski mediji su prvobitno pisali da se Jokanoviću sprema otkaz, ali je vlasnik kluba sa Krejven Kotidža rekao da će Slaviši dati još malo vremena.

"Pratiću svoj plan, ali moram da nađem rešenje. Znam da se u ovakvoj situaciji svašta može dogoditi, ali sve je van moje kontrole", rekao je Jokanović za "BBC".

Fulam je protiv Hadersfilda odigrao loše – uputili su sedam šuteva ka golu protivnika, ali samo jedan u okvir gola.

"Moramo da se borimo, ovo je teško takmičenje. Imamo još 27 utakmica pred nama. Protiv Hadersfilda nismo pokazali pozitivnu reakciju. Moramo biti hrabri i nekako doći do napretka. Ovo što trenutno igramo trenutno nije dovoljno", jasan je Slaviša.

Jokanovićevom timu se u narednom kolu ne "smeši" dobro s obzirom da putuju na gostovanje Liverpulu pred reprezentativnu pauzu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: