Đokovića stigao umor – Hačanovu titula u Parizu

Novak Đoković poražen je od Karena Hačanova u dva seta u finalu Mastersa u Parizu.

Izvor: LN/PT

Nedelja, 04.11.2018.

14:35

Đokovića stigao umor – Hačanovu titula u Parizu
Tanjug/ AP Photo/Michel Euler

Srpskog tenisera stigao je umor i mladi ruski teniser na kraju je zasluženo slavio rezultatom 7:5, 6:4.

Đoković je u subotu veče odigrao trosatni meč sa Rodžerom Federerom i prema onome što smo videli na ovom meču vidi se da je taj duel ostavio traga na igru našeg igrača.

Sa druge strane Hačanov je igrao kao transu, servis i forhend su mu funkcionisali veoma dobro i zasluženo je osvojio titulu u Parizu.

Novak je dobro krenuo meč, delovao je sveže i prvi je uspeo da napravi brejk 3:1. Ipak, kada je servirao da potvrdi oduzet servis Hačanov je uspeo da napravi ribrejk i vrati se u prvi set.
Od tog trenutka sve je išlo na vodenicu ruskog tenisera. U 11. gemu uspeo je da napravi još jedan brejk i tako slomi otpor Đokovića (7:5).

U drugom setu na terenu je bio samo jedan igrač, iako je Đoković osvojio četiri gema. Srpski teniser nije izgledao dobro, mučio se i Hačanov je na kraju slavio rezultatom 7:5, 6:4.

Đokovića sada očekuje kraća pauza, pa potom i Završni turnir u Londonu koji je na programu od 11. do 19. novembra.

Uživo meča mogli ste da pratite putem B92 LIVE BLOGA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

507 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: