Tomić: I nervoza je deo košarke

Trener Crvene zveze Milan Tomić istakao je nakon pobede nad Cedevitom da je njegov tim odigrao kvalitetnu utakmicu.

Izvor: B92

Subota, 03.11.2018.

23:45

Tomić: I nervoza je deo košarke
Foto: ABA/Crvena zvezda mts

Crveno-beli su ubedljivo savladali Zagrepčane 94:79 u derbiju ABA ligi i zabeležili šesti uzastopni trijumf u regionalnom takmičenju.

"Mislim da smo odigrali jednu kvalitetnu utakmicu, isključujući poslednjih pet minuta kada je bilo dosta nervoze. To je isto deo košarke i igrači nekada ne mogu svoje emocije da suzdrže. Odigrali smo onako kako sam očekivao, svih 40 minuta i sada se pripremamo za naredne utakmice", rekao je Tomić.

S druge strane, Cedevita je doživela četvrti poraz u sezoni.

"Mislim da se nema šta previše pričati. Crvena zvezda je kontrolisala igru od početku i razlika je tokom utakmice rasla. Mislim da je za nas dobrih 15 poena razlike jer je više išlo ka 30 nego prema ovih 15. Mi nismo u zavidnoj situaciji, ali i meni kao treneru i igračima mora da bude stalo da ličimo na ekipu. Danas to nije bio slučaj. Nismo bili čvrsti, razgovarali smo sa sudijama... Mislim da je puno posla pred nama i ne očekujem lagan period", rekao je trener Cedevita Slaven Rimac.

U sledećem kolu Zvezda gostuje Olimpiji 11. oktobra, dok Cedevita istog dana čeka Igokeu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: