Nema dogovora sa Konteom, Solari preuzima Real

Trener drugog tima Real Madrida, Argentinac Santijago Solari, najverovatnije će preuzeti vođstvo prvotimaca tog kluba.

Izvor: LN

Ponedeljak, 29.10.2018.

20:00

Nema dogovora sa Konteom, Solari preuzima Real
Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Kako navodi španska "Marca" samo je pitanje vremena kada će uprava Madriđana otpustiti Đulena Lopetegija, a na njegovo mesto doći će Solari.

Solari će, ipak, biti samo privremeni trener koji će se na klubi A selekcije zadržati dve nedelje, a onda vratiti u Kastilju, B ekipu "kraljevskog kluba".

Prema zakonu, Real ne sme da ostavi Solarija bez ugovora na čelu klupe duže od 15 dana i tada nekome mora da ponudi ugovor, njemu ili novom treneru.

Što se tiče italijanskog stručnjaka Antonija Kontea, Real je izgleda odustao od njegovog angažmana, koji nije bio uveren da će ga igrači dočekati dovoljno otvoreno i koji je tražio prevelike uslove od uprave Reala.

Evropski mediji su ranije preneli da Eden Azar, trenutno fudbaler Čelsija kojem je najveća želja u životu da pređe u Real, to ipak neće učiniti ako njegov bivši menadžer preuzme "kraljeve".

Prema pisanju Španaca pre nekoliko dana oglasio se i golman Madriđana Tibo Kurtoa, koji je navodno u svlačionici svoje ekipe prokomentarisao "da ne želi da Konte ili Murinjo dođu u Real, jer je od njih pobegao sa Ostrva".

Solari je, između ostalih, pet godina igračke karijere proveo u Real Madridu, a njihov B tim, Kastilju, preuzeo je 2016.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: