Zvezda u Liverpulu bez Marina i Rodića, Savić u avionu

Fudbaleri Crvene zvezde danas putuju za Liverpul, gde sutra od 21 sat igraju protiv Liverpula utakmicu 3. kola C grupe Lige šampiona.

Izvor: B92

Utorak, 23.10.2018.

09:01

Zvezda u Liverpulu bez Marina i Rodića, Savić u avionu

Na spisku nema Marka Marina, koji je zbog povrede propustio poslednji trening u Beogradu, a pre toga trener Vladan Milojević na njega nije mogao da računa ni na poslednjim utakmicama – prvenstvenoj protiv Rada i protiv Dinama iz Vranja u Kupu.

Vujadin Savić putuje u Liverpul, ali je pitanje da li će moći da da zaigra na „Enfildu“.

Mesto u avionu nije zauzeo ni Milan Rodić, koji se povredio u Bukureštu, gde je reprezentacija Srbije igrala utakmicu Lige nacija sa Rumunijom.

Šampion Srbije ide na megdan slavnom klubu sa kojim je već odmerio snage u kultnom dvomeču 1973. godine. Tada je Zvezda nanela Liverpulu jedini evropski poraz na Enfildu u 20. veku, a sada je vreme za novi izazov.

Trener našeg kluba Vladan Milojević odlučio je da na spisku za put u Engelsku bude 21 igrač: Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Rašid Sumaila, Nenad Krstičić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Lorenco Ebisilio, Dejan Meleg, El Fardu Ben, Slavoljub Srnić, Goran Čaušić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Nikola Stojiljković, Milan Pavkov, Ričmond Boaći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

121 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: