Mesi dao gol, pa se povredio, Barselona se vratila na čelo LaLige

Fudbaleri Barselone pobedili su Sevilju sa 4:2 u meču devetog kola španske LaLige na svom Kamp Nou.

Izvor: MLJ

Subota, 20.10.2018.

22:47

Mesi dao gol, pa se povredio, Barselona se vratila na čelo LaLige
Getty images

Tek što su igrači izašli na teren, Filipe Kutinjo je doneo Barseloni prednost 1:0 već u drugom minutu utakmice.

Asistirao mu je Mesi posle dobre kombinacije momaka u bordo-plavim dresovima ispred kaznenog prostora, a Kutinjo je felširao loptu u rašlje gola Sevilje.

Lionel Mesi se upisao u strelce u 12. minutu kada mu je Luis Suares prosledio loptu u kontri, a Argentinac povukao loptu do sredine odakle je plasirao u malu mrežu za 2:0.

Mesi je potom ozbiljno povredio ruku pa ustupio mesto Dembeleu u 26. minutu, ali to nije mnogo poremetilo njegove saigrače. Luis Suares jedanaestercem povećava na 3:0 u 63. minutu, da bi gol kakve-takve nade za Sevilju u 79. minutu dao Sarabija.

Do kraja su viđena još dva pogotka. Prvo je Rakitić u 88. odbijenu loptu volejem smestio u mrežu sa dvadeset metara iskosa za 4:1, da bi konačan rezultat u prvom minutu sudijske nadoknade postavio Murijel u kontri.

Barselona se pobedom vratila na prvo mesto na tabeli španskog prvenstva sa 18 bodova, pošto je ta pozicija posle trijumfa u petak nakratko pripala Alavesu.

Sevilja je treća sa 16 bodova, dok Alaves ima 17.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: