Ko je najbolji srpski napadač? ANKETA

Aleksandar Mitrović blista u dresu Fulama, Aleksandar Prijović dominira u PAOK-u, a Luka Jović je u petak ušao u istoriju Bundeslige.

Izvor: AK

Subota, 20.10.2018.

12:55

Ko je najbolji srpski napadač? ANKETA
Foto: Getty images/EPA

Posle dosta godina mučenja sa napadačima, Srbija konačno ima ne jednog, ne dvojicu, nego trojicu maestralnih golgetera

Selektor Mladen Krstajić kao i njegovi prethodnici ima dosta muka kada bira napadača za startnu postavu, ali za razliku od svojih kolega njemu je teško da se odluči jer ne zna ko je bolji.

Mitrović je uveo Fulam u Premijer ligu i trenutno je jedan od najboljih strelaca prestižnog takmičenja i prema glasovima navijača najbolji igrač dosadašnjeg toga Lige nacija.

Prijović nosi PAOK ka dugo čekanoj tituli u Grčkoj, blista i u Evropi, a sada se raspucao i Jović koji je i prošle sezone pokazao ogroman potencijal.

Postao je najmlađi strelac pet golova na jednom meču Bundeslige, tek treći stranac koji je to uspeo da uradi, pa sa sedam pogodaka predvodi listu strelaca elitnog takmičenja.

Ko je najbolji srpski napadač?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

113 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: