Mladi fudbaleri Srbije: Ponosni smo, imamo šanse u Italiji

Mladi fudbalski reprezentativci Srbije složni su u oceni da je plasman na Evropsko prvenstvo veliki rezultat i da na šampionatu imaju šansu za dobar rezultat.

Izvor: LN

Petak, 12.10.2018.

21:17

Mladi fudbaleri Srbije: Ponosni smo, imamo šanse u Italiji
Foto: Starsport

Reprezentacija Srbije za igrače do 21 godine se plasirala na Evropsko prvenstvo u Italiji, pošto je kolo pre kraja odigrala nerešeno bez golova s Austrijom i obezbedila prvo mestu u Grupi sedam kvalifikacija.

"Ovo je veliki dana za mene, jako sam ponosan što sam sa trakom oko ruke predvodio svoju generaciju do Evropskog prvenstva. Nijedan ugovor i nijedna titula u fudbalu ne mogu da se mere s nastupom za nacionalni tim", rekao je kapiten generacije Vukašin Jovanović.

Jovanović se zahvalio publici na podršci i izrazio nadu da će u poslednjem kolu protiv Jermenije biti još više publike, s kojom će proslaviti plasman na EP.

"Mislim da stvarno imamo šanse u Italiji, pogotovo ako na šampionat odemo u najjačem sastavu, odnosno ako s nama budu četvorica, petorica igrača koji su prešli u 'A' selekciju", rekao je on.

Njegov saigrač Danilo Pantić istakao je da je ponosan zbog plasmana na kontinentalni šampionat.

"Bila je jako teška utakmica. Oni su došli da ne izgube, a to i ostvarili. Mi smo imali neke šanse koje nismo iskoristili i ovo je na kraju realan rezultat i to onaj koji nas vodi na Evropsko prvenstvo. Ponosan sam zbog tog uspeha koji smo ostvarili. Sada možemo da budemo srećni", rekao je Pantić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: