Azar: Najbolji sam na svetu, zbog Zlatne lopte moram u Španiju

Fudbaler Čelsija Eden Azar smatra da je u ovom trenutku najbolji fudbaler sveta i zna šta je potrebno da uradi kako bi osvojio Zlatnu loptu.

Izvor: LN

Petak, 12.10.2018.

16:30

Azar: Najbolji sam na svetu, zbog Zlatne lopte moram u Španiju
Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Ipak, sjajni Belgijanac ne veruje da će ostvariti transfer na zimu u redove prvaka Evrope, već da je realnije da ode na leto – godinu dana pre isteka ugovora sa Čelsijem.

"Da li sam najbolji igrač planete u ovom trenutku? Da... Ali u fudbalu uvek možete da napredujete, mogu da postižem više golova i asistencija", rekao je Azar na konferenciji za medije u Belgiji pred utakmicu protiv Švajcarske u Ligi nacija.

Poslednju deceniju Zlatnu loptu francuskog magazina Frans fudbal za najboljeg igrača dobijali su fudbaleri iz Španije – Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi, pa Azar veruje da mora i on da igra u toj zemlji.

"Zbog Zlatne lopte bih morao tamo da igram. Ipak, ne od januara", uz osmeh dodaje Azar.

Real Madrid je ozbiljno zainteresovan za Azara, koji je i sam više puta pričao da mu je san da zaigra u kraljevskom klubu jednog dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: