Tadić: Loš teren nam nije dozvolio da previše igramo fudbal

Novi kapiten Srbije Dušan Tadić rekao je da je loš teren na "Stadionu pod Goricom" uticao na to da ekipa ne odigra onako kako ume.

Izvor: B92, Sportklub

Četvrtak, 11.10.2018.

23:01

Tadić: Loš teren nam nije dozvolio da previše igramo fudbal
Starsportphoto

Fudbaleri Srbije savladali su na gostovanju selekciju Crne Gore sa 2:0 u "bratskom derbiju" koji je obeležio treće kolo Lige nacija.

"Orlovi" su savladali "Sokolove" u prvoj takmičarskoj fudbalskoj utakmici od razdvajanja dve zemlje 2006. godine zahvaljujući dvostrukom strelcu Aleksandru Mitroviću.

"Borbena utakmica, teren nam nije dozvoljavao da previše igramo fudbal – ni mi, ni oni. Bio je veoma loš teren. Ali pokazali smo mentalitet, bili smo veoma borbeni i pokazali želju da pobedimo. Imamo veći kvalitet od njih i pokazali smo to na terenu", rekao je Tadić za televiziju "Sportklub".

Srbiju posle ovog susreta očekuje gostovanje Rumuniji za tri dana.

"Svaka sledeća utakmica je ključna i mislim da treba da razmišljamo tako. Koncentraciju preusmeravamo na Rumuniju i nadam se da ćemo izvući pozitivan rezultat", dodao je Tadić koji je u odsustvu Aleksandra Kolarova i Nemanje Matića nosio kapitensku traku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: