Reglend: Ružna utakmica; Čović: Pokazali smo karakter

Košarkaši Crvene zvezde Džo Reglend i Filip Čović saglasni su da utakmica protiv Monaka nije bila lepa za gledanje, ali i da je pobeda najvažnija.

Izvor: PT

Četvrtak, 11.10.2018.

12:00

Reglend: Ružna utakmica; Čović: Pokazali smo karakter
Foto: Starsport

''Utakmica je bila ružna za obe ekipe. Bilo je mnogo promašenih šuteva iz lakih pozicija i sa jedne i sa druge strane, ali znate, to je sve deo igre. Dani kao što je ovaj se dešavaju u košarci i samo treba da nastavite dalje. Za nas je najvažnije da smo pobedili'', rekao je Reglend, a prenosi klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Monako u drugom kolu grupe A Evrokupa u gostima sa 66:63.

"Loša utakmica sa obe strane, sa dosta prekida. Najbitnije je da smo posle loše igre pokazali karakter i na kraju pobedili. Cilj je da se odigra što kvalitetnije i da se pobedi. Zadovoljni smo svime što smo do sada uradili. Ipak, kao i do sada, zaboravljamo i ovu utakmicu i gledamo samo napred. U subotu je Krka'', kazao je Filip Čović.

Posle dva kola Evrokupa crveno-beli imaju isto toliko pobeda i u narednom kolu u utorak sastaju se sa Andorom u hali "Aleksandar Nikolić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: