"Federer je GOAT, ali imao je i Đoković neverovatnu karijeru"

Američki teniser Džek Sok misli da je Rodžer Federer najbolji teniser svih vremena (GOAT), ali hvali i Novaka Đokovića.

Izvor: LN

Nedelja, 30.09.2018.

15:00

Photo by Clive Brunskill/Getty Images for The Laver Cup

Sok, koji igra jednu od najgorih sezona u životu, našao se na Lejver kupu u Timu Sveta, koji je poražen od Tima Evrope, za koji su igrali i Đoković i Federer.

Upravo su njhi dvojica zajedno nastupali u dublu na Lejver kupu, i napravili dubl par koji su mnogi priželjkivali godinama.

"To su samo dva tenisera. Rodžer (Federer) je GOAT (Greatest Of All Time), to je moje mišljenje, ali i Novak je imao neverovatnu karijeru", rekao je Sok.

Sok i Kevin Anderson su zajedničkim snagama uspeli da "sruše" Đokovića i Federera i donesu jedan od malobrojnih bodova svojoj ekipi na Lejver kupu u Čikagu.

Amerikanac je srećan što je igrao Lejver kup u pravoj timskoj atmosferi, koja je jako retko viđena u tenisu.

"Iskreno, to je sve bilo za tim. Odrastao sam igrajući timske sportove, baš kao i Kevin. Igrao sam tenis u svojoj koledž ekipi, a više se ne nalazimo u takvom okruženju često, već smo tu samo sa porodicom i timom tokom trajanja Tura", dodao je Sok.

Podsećamo, Tim Evrope je savladao Tim Sveta u Lejver kupu i odbranio prošlogodišnju titulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: