L1: Monako u krizi, Anže slavio u Kneževini

Fudbaleri Anžea iznenadili su Monako na gostovanju i pobedili sa 1:0 u sedmom kolu francuske Lige 1.

Izvor: LN

Utorak, 25.09.2018.

20:50

L1: Monako u krizi, Anže slavio u Kneževini
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Monako je nastavio sa katastrofalnom serijom rezultata i zabeležio treći poraz u prvenstvu u sedam odigranih mečeva, a uz to imaju jednu pobedu i tri remija.

Utakmicu je obeležio jako mali broj prilika i zanimljivih dešavanja, sa otprilike isto udaraca na gol izgrađenih šansi sa obe strane

Jedini gol na meču postigao je kamerunski napadač Stefan Bahoken u 27. minutu, a "Kneževi" nisu uspeli da probiju "bedem" gostiju do kraja meča. Najbolje prilike na meču stvorili su talentovani bek Bendžamin Henriks i Radamel Falkao, ali se mreža golmana Anžea nije tresla.

U drugom meču 7. kola Nica je slavila na gostovanju Nantu sa 2:1.

Gol domaćina "načeo" je Žale u 31. minutu, te je Nica otišla na predah sa minimalnom prednošću.

Sala je bio precizan u 57. minutu i Nantu doneo izjednačenje, ali radnost domaćih nije dugo trajala pošto je Žan-Viktor Makengo u 69. minutu postavio rezultat na konačnih 2:1.

Goleada viđena je u poslednjem meču dana u kojem je Sent Etjen slavio na gostovanju u Tuluzu sa 3:2.

Gostio su preko Dionija poveli u 23', ali je Gradel izjednačio u 63'. Nedugo zatim, u 66. minutu, Kabelja je doveo goste u novo vođstvo, a na 3:1 povisio je Sailbur devet minuta kasnije. Konačnih 2:3 postavio je Durmaz u 78. minutu utakmice.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: