Mitrović nije među favoritima za najboljeg strelca Premijer lige

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović igra sjajno od početka sezone i najbolji je pojedinac Fulama u Premijer ligi.

Izvor: B92

Utorak, 25.09.2018.

15:39

Mitrović nije među favoritima za najboljeg strelca Premijer lige
Photo by Steve Bardens/Getty Images

Mitrović je na prvih šest utakmica u novoj sezoni postigao pet golova, pa sada deli prvo mesto liste strelaca sa Edenom Azarom iz Čelsija.

Nekadašnji igrač Partizana, Anderlehta i Njukasla je od početka februara, kada je debitovao za Fulam, čak 17 puta tresao protivničke mreže – više nego bilo koji igrač u engleskom fudbalu.

Međutim, svetske kladionice i dalje ga ne svrstavaju u najuži krug favorita za osvajanje Zlatne kopačke Premijer lige. On se nalazi tek na osmoj poziciji sa prosečnom kvotom 26.

Na prvoj poziciji nalazi se Serhio Aguero, napadač Mančester sitija koji je do sada bio strelac četiri pogotka. Ukoliko uplatite 1.000 dinara da će Argentinac na kraju sezone imati najviše golova na svom kontu, bićete u plusu nešto više od 2.300 dinara (kvota 3.35).

Drugi favorit je Hari Kejn sa kvotom 4.50, a na trećoj prošlogodišnji osvajač Mohamed Salah. Bukmejkeri "veruju" u Egipćanina, uprkos tome što nije ni blizu forme iz prošle sezone, pa je koeficijent na njega oko 6.

Ispred Mitrovića nalaze se još Eden Azar (10), Pjer-Emerik Obamejang (11), Sadio Mane (12) i Romelu Lukaku (12).

Zanimljivo, on se našao ispred Aleksandra Lakazeta koji blista od početka sezone u dresu Arsenala, ali je više pogodaka postigao u Ligi Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: