Tošić: Evidentno da je lopta ušla, ali...

Zoran Tošić prvi je igrač Partizana koji je javno priznao da je lopta prilikom šuta Ričmonda Boaćija ušla u gol u 158. "večitom derbiju".

Izvor: PT

Utorak, 25.09.2018.

09:19

Tošić: Evidentno da je lopta ušla, ali...
Foto: Starsport

Kirlni fudbaler Partizana pored toga rekao je da ne može da se tvrdi da li je lopta celim obimom prešla gol liniju na kojoj je bio Vladimir Stojković.

"Bio sam iza Stojkovića. Gledao sam i snimak, u tom trenutku teško je da bilo šta da kažem. Evidentno je da je lopta ušla, da li je cela možemo samo da nagađamo. Za zvezdaše je ušla pola metra, za partizanovce nije. Ako postoji neko stručan ko može to da kaže, nije sporno ako kažu da je gol", rekao je Tošić gostujući na televiziji Arena sport.

Tošić nije mogao da tvrdi da li je bio pogodak, ali je zato kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić bio siguran da je bio gol.

"Iz svog ugla nisam mogao da vidim, ali sam gledao slike i video i za mene je gol čist kao suza. Žao mi je što dolazi do ovakvih polemika posle derbija. Mislim da bi bilo manje tenzije da nije došao do ovoga", rekao je Savić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: