Da li je ova kamera mogla da pomogne kod gola Zvezde? VIDEO

Fudbaleri Crvene zvezde izjednačili su protiv Partizana golom Ričmonda Boaćea u 158. večitom derbiju, ali taj detalj je podigao mnogo prašine.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.09.2018.

10:46

Da li je ova kamera mogla da pomogne kod gola Zvezde? VIDEO
Foto: Youtube screenshot/ZB TV

Marin je sa Benom izveo korner, najviši u skoku je bio napadač iz Gane, a njegov udarac je nekako zaustavio golman Stojković.

Posle žalbi obe ekipe i asistencije sudije iza gol linije, glavni arbitar Danilo Grujić je prihvatio i pokazao na centar, iako se na snimku ne vidi dobro da li je lopta prešla gol liniju.

Taj gol je podelio Srbiju, i dalje nema adekvatnog snimka jer u našem fudbalu ne postoje kamere na liniji, ali je možda jedna mogla da pomogne.

Neposredno pre izvođenja kornera postoji kadar iz ćoška koji je u liniji sa stativama, samo što snimak sa iste do ovog trenutka nije objavljen, a možda bi on otklonio više dilema?

Bez obzira na sve, derbi je završen nerešeno 1:1 i Zvezda je zadržala dva boda više uz utakmicu manje od večitog rivala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

281 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: