Zvezda koristi geometriju, Partizan lošu poziciju sudije FOTO/VIDEO

Gol Ričmonda Boaćija za 1:1 između Zvezde i Partizana podelio je javnost, a navijači oba kluba imaju različite argumente.

Izvor: LN

Ponedeljak, 24.09.2018.

10:35

Zvezda koristi geometriju, Partizan lošu poziciju sudije FOTO/VIDEO
Foto: YTSS@Milos RSB

Navijači crno-belih pozivaju se na jedno, a crveno-belih na drugo, te je jedino sigurno – nikad se neće složiti.

Partizanovci koriste argument da je pomoćni sudija, koji je sugerisao Danilu Grujiću da prizna gol Zvezde, bio loše postavljen prilikom šuta Boaćija i kontakta Stojkovića sa loptom.

Pomoćnik se može videti kako se, tačno u sekundi kada lopta (ne) prelazi gol liniju, ne nalazi u ravni sa tom linijom, a zatim "popravlja" svoju poziciju jednim korakom ulevo. A, evo i dokaza kojim svoje tvrdnje potkrepljuju navijači Crvene zvezde, koji je objavljen na zvaničnom Tviter profilu FK Crvene zvezde.

"Ukoliko je neko, ipak, imao dilemu...", napisano je, aludirajući na linije iscrtane na slici kada Stojković ima kontakt sa loptom, koje bi trebalo, po mišljenju Zvezdaša, da dokažu da je gol opravdano dosuđen.

Ko je u pravu, procenite sami... Svemu još nije kraj, jer postoji još jedna nedoumica.

Na video klipu priloženom ispod, prilikom izvođenja kornera može se videti da je postojala kamera koja je snimala uz gol liniju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

224 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: