LaLiga: Đirona odolela sa igračem više – kiks Barse na "Kamp Nou"

Fudbaleri Barselone odigrali su nerešeno (2:2) protiv Đirone na domaćem terenu u 5. kolu španske LaLige.

Izvor: LN

Nedelja, 23.09.2018.

22:40

LaLiga: Đirona odolela sa igračem više – kiks Barse na
Photo by Alex Caparros/Getty Images

Barselona je igrala u jakom sastavu, ali iz favorizovane pozicije ipak nije uspela da savlada "tvrdu" Đironu.

Meč je otvorio jedan od najboljih fudbalera sveta Lionel Mesi golom u 19. minutu, ali je od tog trenutka sve otišlo na gore za Barsu.

Štoper Lengle je u 35. minutu dobio crveni karton nakon udaranja laktom protivnika u glavu. Sudija je okarakterisao taj potez kao nameran, iako nije tako ličilo.

Stuani je u poslednjem regularnom minutu prvog poluvremena postigao gol i svoju ekipu poslao na odmor bez rezultatskog zaostatka.

Vođstvo Đironi i iznenađenje svima na stadionu "Kamp Nou" doneo je isti igrač već u 51. minutu, a desetkovana Barselona bila je na pragu poraza.

Ipak, rezultat za aktuelnog šampiona Španije izvukao je defanzivac Đerar Pike pogotkom u 63. minutu

Đirona, iako je imala igrača više, do kraja meča se branila i prepustila kompletnu ofanzivu Barsi, koja ipak nije došla do nekih izglednih prilika, te je gostima prepustila "zlata" vredan bod.

Serhio Buskets je pao na ivici kaznenog prostora Đirone u 87. minutu, ali se sudija nije oglasio, te se meč priveo kraju.

Ranije u toku dana Sevilja je sa 6:2 na gostovanju pobedila Levante, Viljareal i Valensija igrali su bez golova, dok je Atletik Bilbao "prokockao" 2:0 na gostovanju u Betisu.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: