BL: Brih delegirao remi "srpskog" Ajntrahta i Lajpciga

Fudbaleri Ajntrahta odigrali su na svom terenu u Frankfurtu nerešeno 1:1 sa Lajpcigom, u utakmici četvrtog kola Bundeslige.

Izvor: LN

Nedelja, 23.09.2018.

22:25

BL: Brih delegirao remi
Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Ajntraht je poveo u 26. minutu golom Želsona Fernandeša, a bod gostima doneo je Emil Forsberg u 54. minutu iz jedanaesterca.

U startnih jedanaest domaćina iz Frankfurta našli su se Luka Jović, Filip Kostić i Mijat Gaćinović. Kostić i Gaćinović su svih 90 minuta proveli na terenu, dok je Jović, strelac pobedonosnog gola u Ligi Evrope, zamenjen sredinom drugog poluvremena hrvatskim fudbalerom Anteom Rebićem.

Obe ekipe su bez pobede u poslednje tri utakmice, Lajpcig je 10. na tabeli sa pet bodova, a Ajntraht zauzima 13. mesto sa četiri boda.

Glavni delegat meča bio je dobro poznati sudija Feliks Brih, koji se ovoga puta nije našao u prvim planu, a podelio je tek dva žuta kartona.

Ranije je Bajer Leverkuzen pobedio je Majnc sa 1:0 i ostvario prvu pobedu u prvenstvu.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: