Ronaldova sestra: Pravda će biti zadovoljena, bog nikad ne spava

Sestra fudbalera Juventusa Kristijana Ronalda rekla je da je crveni karton koji je dobio njen brat u utakmici protiv Valensije "sramota za fudbal".

Izvor: LN

Četvrtak, 20.09.2018.

16:15

Ronaldova sestra: Pravda će biti zadovoljena, bog nikad ne spava
Ronaldova sestra, prva zdesna (EPA/ENNIO LEANZA)

Katija Aveiro je dodala da "bog nikad ne spava i da će pravda biti zadovoljena"

Juventus je u prvom kolu grupne faze Lige šampiona u Valensiji pobedio sa 2:0, a Ronaldo je debitovao u najelitnijem klupskom takmičenju za crno-bele.

On je dobio direktan crveni karton nakon što je u 29. minutu posle guranja i duela sa defanzivcem Valensije Muriljom, pokušao da ga povuče za kosu. Glavni sudija to nije video, ali je isključio Ronalda posle konsultacije sa pomoćnikom.

"Sramota za fudbal. Pravda će biti zadovoljena. Oni žele da unište mog brata, ali bog nikad ne spava. Skupo ćete platiti za njegove suze. Oni žele da te unište, ali neće uspeti", navela je Katija Aveiro.

Nije poznato koliko će Ronaldo odsustvovati sa terena zbog prvog crvenog kartona koji je dobio u 154. utakmici u Ligi šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: