Živa: Kakav Klop? Milojevića da bacite u đubre nikla bi zlatna piramida

Miladin Živadanović, nekadašnji selektor reprezentacije Jugoslavije, bio je gost u vestima juternjeg programa TV Prva gde je pričao o Crvenoj zvezdi i LŠ.

Izvor: PT

Sreda, 19.09.2018.

10:55

Živa: Kakav Klop? Milojevića da bacite u đubre nikla bi zlatna piramida
Foto: B92

Zvezda je u utorak veče odigrala 0:0 protiv Napolija u prvom kolu elitnog takmičenja i popularni Živa imao je reči hvale za šampiona Srbije.

"Objektivno Napoli je iskusnija i kvalitetnija ekipa. Imali su više šansi. Ali zaboravljamo jednu stvar, koju sam ja potencirao zadnjih dve godine. Neki put u fudbalu sreća je najvažnija, a ja vam kažem Milojević – em što je najbolji trener (u Srbiji) , on je dečko koji je toliko taličan da ga bacite na đubre ima da izraste piramida od zlata", kaže Živadinović za Prvu televiziju.

Na pitanje kako će se Milojević držati protiv trenera protiv Jirgena Klopa, Živa je u svom stilu odgovorio:

"Kakav Klop i Mop, te priče da su oni fenomenalni... Mnogo je bitno koliko ste fizički spremni, a Zvezda je spremna", kazao je on.

Živadinović je pričao da Zvezda ne treba da se poredi sa timovima u regionu, već sa onim u svetu jer je nekada bila najbolji tim na planeti. Opširnije u video prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

148 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: