Lalatović: Zasluženo smo pobedili Vojvodinu

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović ocenio je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Vojvodinu.

Izvor: LN

Petak, 14.09.2018.

21:25

Lalatović: Zasluženo smo pobedili Vojvodinu
Foto: Starsport

Lalatović je rekao da je zadovoljan drugim mestom na tabeli, u osmom kolu Super lige Srbije.

Radnički je u Nišu pobedio Vojvodinu sa 1:0 golom Tarasa Bondarenka u 85. minutu.

"Ovo je nov tim ima devet novih igrača, nismo prošli pripreme. Moram da ih pohvalim, posle osmog kola mi smo i dalje drugi na tabeli, što je veliki uspeh za nas. Iz poštovanja prema fudbalskom klubu Vojvodina neću mnogo da komentarišem utakmicu, mislim da smo bili bolji i da smo zaslužili pobedu. Zahvalan sam na podršci navijačima, pobedu posvećujem njima kao i mojoj deci", rekao je Lalatović za televiziju Arenasport.

Trener Vojvodine Dragomir Okuka je tako debitovao porazom u novom klubu.

"Nisam zadovoljan jer smo izgubili. Radnički je u većem delu utakmice bio bolji i zasluženo je pobedio. Zadovoljan sam nivoom borbenosti i zalaganja, ali to nije bilo nagrađeno. Znali smo šta nas ovde čeka. Radnički je agresivan, brz i dobar. Malo je nedostajalo da uzmemo bod, ni to ne bi bilo nezasluženo. Čeka nas mnogo posla", rekao je Okuka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: