DK: Lajović rutinski za velikih 2-0 protiv Indije

Dušan Lajović savladao je Prajneša Gunesvarana sa 3-0 u setovima i doneo i drugu pobedu Srbiji protiv Indije u Dejvis kupu.

Izvor: LN

Petak, 14.09.2018.

19:50

DK: Lajović rutinski za velikih 2-0 protiv Indije
Foto: Starsport

Lajovićev meč trajao je manje od Đereovog i treći "reket" Srbije slavio je posle nešto manje od dva sata rezultatom 6:4, 6:3, 6:4.

Dušan je pritisnuo neiskusnog Indijca odmah na startu, napravio brejk, ali izgubio tu prednost. Opet je Lajović imao višak servisa, Gunesvaran se vratio na 5:4, ali je Lajović brejkom završio set.

Duciju je samo jedan brejk bio potreban u drugoj deonici meča, a neugodni Indijac je opet zapretio da se vrati u set kada je Srbin servirao za isti.

U trećem setu nije bilo nikakvih problema. Srpski teniser je oduzeo servis rivalu na samom startu poslednjeg seta i održavao ga do kraja meča, a potom i rutinski odservirao za trijumf.

Lajović je pobedom doneo drugi bod Srbiji u okrašju za ostajanje u Svetskoj grupi Dejvis kupa, nakon što je Đere, uz malo muke, savladao Ramkumara Ramanatana.

Na redu su dublovi koji se igraju u subotu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

19 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: