Mirković: Zvezda ima 30 igrača, mi duvamo u svoju čorbu

Trener Partizana Zoran Mirković rekao je da je pred njegovim fudbalerima težak zadatak zbog zaostatka na tabeli i da ga zanimaju samo problemi njegovog kluba.

Izvor: LN

Petak, 14.09.2018.

16:45

Mirković: Zvezda ima 30 igrača, mi duvamo u svoju čorbu
Foto: Starsport

Partizan će u subotu gostovati Proleteru u osmom kolu Super lige Srbije.

"Čeka nas težak zadatak. U istoj smo situaciji kao što smo bili prethodnih nedelja, svaka utakmica nam je bitna, zbog priključka na tabeli, samopouzdanja", rekao je Mirković na konferenciji za novinare.

Po rečima Mirkovića, Partizan će imati više vremena za odmor od Crvene zvezde, upitan da li su crno-belima biti lakše zbog toga što će njegov "večiti" rival igrati Ligu šampiona.

"Zvezda bezmalo ima 30 igrača, tako da će ona rotirati i svi će otprilike biti pođednako zastupljeni. O tim stvarima treba da brinu oni, mi imamo svoju putanju, probleme i izazove. Sada, kao i pre mesec dana, duvamo u svoju čorbu".

Mirković će protiv Proletera moći da računa na sve igrače osim na suspendovanog Nemanju Miletića.

"Moraćemo da zaboravimo umor, ritam je isti za sve", naveo je trener Partizana, koji je sve igrače imao na okupu tek u četvrtak.

Novinare je zanimalo da li je zadovoljan igračkim kadrom koji ima.

"To su ljudi i verujem u njih. Nastavljamo dalje zajedno, ne možemo drugačije", istakao je Zoran Mirković.

Mirković je naveo da je Proleter čvrsta i discplinovana ekipa, fizički jaka i opasna iz prekida.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: