Superliga: Radnik zagrevanje za Napoli, Partizan u Novom Sadu

Posle dvonedeljne pauze zbog reprezentacija nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije.

Izvor: B92

Petak, 14.09.2018.

13:25

Superliga: Radnik zagrevanje za Napoli, Partizan u Novom Sadu
Foto: StarSport

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Radnik, a Partizan gostuje u Novom Sadu debitantu Proleteru u utakmicama 8. kolu domaćeg takmičenja.

Aktuelni šampion i lider prvenstva Zvezda ima maksimalan učinak, ali gosti iz Surdulice stižu na "Rajko Mitić" uoči debija u Ligi šampiona i meča sa Napolijem.

Hteli to da priznaju ili ne, crveno-beli su već glavom u meču sa italijanskim timom na rasprodatoj "Marakani", ali će trener Vladan Milojević u svom stilu insistirati da sav fokus bude na Radniku.

S druge strane, ekipa iz Surdulice je u krizi jer je uzela samo jedan bod na poslednja četiri duela i zato je napravljena rokada na klupi dolaskom Milana Milanovića umesto Mladena Dodića.

Tek što je uhvatio ritam nakon turbulentnog početka Partizan je morao na odmor i videćemo da li će to uticati na gostovanju novajliji u Superligi Proleteru.

U potpuno drugom stanju je Proleter jer je odlično krenuo, ali i posustao u poslednjim utakmicama, pa će izabranici Zorana Mirkovića pokušati to da iskoriste i ostvare četvrti uzastopni trijumf za nastavak potere za Crvenom zvezdom.

Zanimljivi dueli očekuju se u Nišu gde Radničkom dolazi Vojvodina u derbiju ove runde, kao i na "krovu" između Napretka i Čukaričkog, dok se u Kuli sastaju Spartak i Napredak.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: