Milutinov: Nismo bili svoji, zato smo i izgubili

Košarkaški reprezentativac Srbije Nikola Milutinov rekao je da je njegova ekipa u porazu od Grčke igrala loše u odbrani i sporo u napadu.

Izvor: PT

Četvrtak, 13.09.2018.

23:20

Milutinov: Nismo bili svoji, zato smo i izgubili
Foto: FIBA

"Bila je teška utakmica za nas danas. Igrali smo veoma loše, pre svega u odbrani. U napadu smo bili veoma spori, moramo to da poboljšamo pred naredne mečeve", rekao je Milutinov posle utakmice.

Reprezentacija Srbije poražena je na Kritu od Grčke sa 70:63 u prvom kolu druge runde kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini 2019. godine.

"Verujem u naš tim i mislim da možemo da pobedimo bilo koga kada igramo našu igru. Ali, danas nismo bili svoji. Nismo igrali kako znamo i zato smo izgubili", rekao je Milutinov.

Košarkaši Srbije su trenutno treći na tabeli Grupe L kvalifikacija za šampionat sveta, a u narednom kolu, u nedelju, dočekuju selekciju Estonije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: