Lovren: Razmislite pre pljuvanja, ako uopšte imate mozga

Defanzivac Hrvatske Dejan Lovren pozvao je javnost na razumevanje nakon debakla vicešampiona sveta u Španiji u Ligi nacija.

Izvor: AK

Sreda, 12.09.2018.

09:35

Lovren: Razmislite pre pljuvanja, ako uopšte imate mozga
Ivan Rakitiæ u agoniji (Foto: Tanjug/AP Photo/Alberto Saiz)

U prvom zvaničnom meču od finala Mundijala, "Vatreni" su poniženi u Elčeu sa čak 6:0, a delovalo je da bi tim Zlatka Dalića mogao da primi i deset golova.

Dalić u Španiji nije imao na raspolaganju sve prvotimce, a jedan od njih bio je i Lovren, koji se ubrzo oglasio iz Liverpula.

"Težak poraz, boli sigurno, ali stanite malo i razmislite (ako imate uopšte mozga) pre nego što krenete da pljujete kao i inače što znate, dragi mediji. U ovakvim situacijama ne treba tražiti krivca, zajedno smo pobeđivali sve do sada, pa ćemo zajedno i gubiti. Ne smemo potonuti i ne želim da se zaboravi sve ono lepo sto smo ostvarili na Svetskom prvenstvu. Mi kakav jesmo narod odmah pljuvačka na najjače, zato i nećemo nikad napredovati s takvim stavom (odnosi se to na medije). Momci, glavu gore, sledeća utakmica je novo dokazivanje. Zaboravimo na ovo što pre, jednostavno j*b*no loše veče", napisao je Lovren na Instagramu.

Španija je pre Hrvatske savladala i Englesku, 2:1 posle istorijskog preokreta na Vembliju, pa ima šest bodova, a rivali nijedan.

U narednom terminu Lige nacija Hrvatska dočekuje Englesku 12. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

170 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: