Fenati o skandalu u Moto2: Izvinite, nisam bio čovek...

Italijanski motociklista Romano Fenati izvinio se zbog, kako je rekao "sramnog postupka", sa trke Moto2 šampionata i incidenta sa Stefanom Mancijem.

Izvor: MLJ

Ponedeljak, 10.09.2018.

18:55

Fenati o skandalu u Moto2: Izvinite, nisam bio čovek...
Printscreen Youtube / OMG TV

Fenati je na trci za Veliku nagradu San Marina pokušao da pritisne kočnicu na motociklu protivničkog vozača u punoj brzini.

Fenati je odmah isključen iz trke zbog neodgovorne vožnje, suspendovan je na dve trke, a njegova ekipa Marineli snajpers ga je otpustila.

Takođe, sledeće sezone neće moći da vozi za Forvard Rejsing, koji mu je otkazao ugovor.

"Izvinjavam se celom sportskom svetu. Jutros, kada mi se sve razbistrilo, poželeo sam da je sve to bio samo loš san. Kada se setim tih trenutaka, napravio sam sraman gest, nisam bio čovek. Kritike su ispravne i razumem nezadovoljstvo. Izvinjavam se svima koji su verovali u mene i svima koji su se osetili povređeno zbog mog postupka", rekao je Fenati, preneo je BBC.

Fenati je isključen iz trke u Misanu pošto je po izlasku iz krivine pokušao da pritisne kočnicu na motoru Mancija. Manci je nakratko izgubio ravnotežu, ali je nastavio trku, da bi nekoliko krugova pre kraja odustao.

Fenatijeva bivša ekipa nazvala je incident "neodgovornim činom, koji je ugrozio život drugog vozača".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: