Kirikešu stradalo koleno, propušta Srbiju i Crvenu zvezdu

Reprezentacija Rumunije oslabljena će doći u Beograd, pošto je Vlad Kirikeš na utakmici protiv Crne Gore u Ligi nacija ozbiljnije povredio koleno.

Izvor: B92

Subota, 08.09.2018.

19:31

Kirikešu stradalo koleno, propušta Srbiju i Crvenu zvezdu
Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images

Ta utakmica završena je rezultatom 0:0, a Kirikeš je teren napustio u bolovima u 31. minutu uz bolnu grimasu nakon povrede kolena.

Kakava je ozbiljnost povrede znaće se definitivno u ponedeljak, kada će obaviti medicinske testove, ali prve prognoze nisu najbolje za fudbalera Napolija jer postoji sumnja da je pokidao prednji ukršteni ligament kolena.

Sigurno je da on neće igrati protiv Srbije, koja u ponedeljak od 20.45 dočekuje Rumuniju na stadionu Partizana jer će u to vreme biti na klinici u Rimu kod profesora Marianija, koji je poznat po tome da je najpoznatiji specijalista za povrede ligamenta kolena.

Po svemu sudeći Napoli će biti bez rumunskog štopera i kapitena ove reprezentacije bar nekoliko meseci i oslabljen će ući u takmičenje u Ligi šampiona, koje otvara na Marakani protiv Zvezde 18. septembra od 21.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: