Fabinjo: Spreman sam za debi u Premijer ligi

Fudbaler Liverpula Fabinjo rekao je da je spreman za debi u Premijer ligi, pošto nije odigrao nijednu utakmicu od dolaska na Enfild.

Izvor: MLJ

Subota, 08.09.2018.

14:40

Fabinjo: Spreman sam za debi u Premijer ligi
Getty images

Fabinjo je letos za 44 miliona funti došao iz Monaka, a uprkos tome što je igrao u svih devet pripremnih utakmica, trener Jirgen Klop ga nijednom nije uvrstio u tim u PL.

U pobedi protiv Vest Hema bio je na klupi, dok u preostale tri utakmice nije ni bio u ekipi.

"Dobro sam startovao, dobro sam se adaptirao. Pripreme su bile veoma dobre, odigrali smo devet utakmica, a ja sam igrao u svih devet. Bilo je dobro igrati protiv engleskih ekipa, da vidim kakav je ritam, intezitet i fizička sprema. Prilagođavam se stilu igre Liverpula. Iskusniji igrači su mi pomogli, kao i treneri", rekao je Fabinjo za Globo, preneo je Skaj.

On je rekao da se u Liverpulu oseća kao kod kuće i da mu je saigrač Roberto Firmino, zajedno sa porodicom, mnogo pomogao.

"Dobro je. Pomaže to što ima i drugih Brazilaca u ekipi. Sada još samo da debitujem. Dobro sam, dobro treniram i spreman sam", dodao je Fabinjo.

Liverpul je pobedio u sve četiri ligaške utakmice, pa Klop neće mnogo menjati tim. On je nedavno rekao da novi igrači nisu još spremni za engleski fudbal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: