Sa "krova" na Voždovcu, na krov Premijer lige za tri miliona evra!

Napadač Voždovca Filip Stuparević postaće najskuplje plaćen igrač nekom srpskom klubu u istoriji, a da nije reč o večitim rivalima i nekadašnjem Obiliću.

Izvor: MLJ

Subota, 08.09.2018.

14:00

Sa
StarSport

Prema pisanju Sportskog žurnala, Stuparević će sa stadiona na "krovu", preći na krov Premijer lige koji trenutno drži Votford zajedno sa Liverpulom i Čelsijem.

Votford bi trebalo da Voždovcu plati tri miliona evra za transfer talentovanog fudbalera.

Stuparević je već dve godine prvotimac, u petak je debitovao za mladu reprezentaciju Srbije, a sada su potpisana zvanična dokumenta i obezbeđeni uslovi za radnu dozvolu i odlazak u Englesku.

Od srpskih klubova koji nisu Crvena zvezda ili Partizan, jedino je Vojvodina dobila tri miliona evra za posao sa Gojkom Kačarom i Slobodanom Medojevićem.

Stuparević je 30. avgusta napunio 18 godina i za Votford će zaigrati od početka sledeće godine, piše Žurnal.

Votford posle četiri kola u Premijer ligi deli prvo mesto po broju bodova sa Liverpulom i Čelsijem, a od "Redsa" ih dele samo dva gola u ukupnoj gol-razlici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: