Lebron Džejms i Kevin Durent snimili rep pesmu – i ne zvuči loše AUDIO

"Kada ga čujete kako repuje, to je prvi put da imate osećaj da je ljudsko biće, jer u tome nije tako dobar", priča o Džejmsu producent Frenki Vahu.

Izvor: MLJ

Subota, 08.09.2018.

13:20

Lebron Džejms i Kevin Durent snimili rep pesmu – i ne zvuči loše AUDIO
Getty images

Pesma "Nije lako", snimljena je tokom lokauta 2011. godine, ali je sada izašla u javnost nakon što je producent Frenki Vahu objavio na internetu.

Dvojica košarkaša po ustaljenom šablonu pričaju o skromnim počecima i NBA, odnosno o napornom radu, treninzima, novcu, Durent o tetovažama, a Džejms i o ocu.

Vahu je prošle godine mogao da proda snimak za 250.000 dolara, TMZ je hteo da otkupi pesmu, ali nije pristao jer se očekivalo da pesma završi u NBA 2K video igrici.

"Lebron Džejms i Kevin Durent su došli u studio jer je trajao lokaut. Isprva je trebalo samo Durent da snimi pesmu jer je pravio muziku i ostalo, ali se onda pojavio i Lebron", priča Vahu koji dodaje da je to prvi put kada je utisak bio da je Lebron Džejms običan čovek.

"Da, to je prvi put da imate osećaj da je ljudsko biće, jer nije dobar u repovanju. To bi ga možda učinilo manjim superstarom u očima javnosti, jer ako čujete Džejmsa kako repuje ispodprosečno to bi malo oduzelo od njegove aure kod ljudi", kaže Vahu.

Njih dvojica nisu jedini koji su se oprobali u ovom drugom "sportu" za mikrofonom. Danas to poprilično dobro ide Dejmijenu Lilardu koji ima i umetničko ime "Dame Dolla", a svojevremeno je to radio i Kobi Brajant i drugi košarkaši.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: