Bobo Dijao planira penziju

Trofejni francuski košarkaš Boris Dijao sve je bliže povlačenju iz košarke.

Izvor: LN

Četvrtak, 06.09.2018.

12:26

Bobo Dijao planira penziju
Photo by Gene Sweeney Jr/Getty Images

Kako prenosi francuski "L'Equipe", Dijao nije odradio nijedan trening od meča nacionalnog sastava protiv Rusije 2. jula i moguće je da neće ni nastavljati sa košarkom.

Dijao takođe nije svrstan u sastav Francuske reprezentacije za naredni FIBA "prozor" što je dodatno uzburkalo spekulacije o njegovom povlačenju.

36-godišnji Dijao je dugo bio kapiten i mentor francuske reprezentacije za koju je nastupio 247 puta, samo sedam manje od legendarnog Ervea Dubisona, mada kako stvari stoje iskusni krilni centar neće obarati ovaj rekord.

Dijao je prošlu sezonu proveo u francuskom Levaloa, a pre toga je, pored još nekoliko ekipa, nastupao za Jutu Džez i San Antonio Sparse, sa kojima je osvojio šampionski prsten NBA lige 2014. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: