Mrkela potvrdio – Zvezda želi krilo Trnave

Iako je tek završen letnji prelazni rok, Crvena zvezda već planira transfere za sledeći januarski.

Izvor: AK

Ponedeljak, 03.09.2018.

10:50

Mrkela potvrdio – Zvezda želi krilo Trnave
Foto: StarSport

Crveno-beli su zainteresovani za mladog krilnog napadača Spartaka iz Trnave Erika Jirku, što je potvrdio sportski direktor kluba Mitar Mrkela.

Jirka ima 20 godina, a crveno-beli su ga primetili u pravo u dvomeču sa slovačkim šampionom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Jirka je izvanredan igrač i Crvena zvezda je zainteresovana za njega", rekao je Mrkela.

Mladi Slovak je pravio dosta problema Zvezdinim bekovima po levoj strani terena, a u Beogradu je asistirao Eriku Grendelu za gol Spartaka.

S obzirom da Zvezda planira da dovede Jirku u januaru, u Ljutice Bogdana očigledno planiraju da prodaju nekog od ofanzivnih igrača na polusezoni, nakon nastupa u grupnoj fazi Lige šampiona koja bi trebalo da poveća cenu igračima srpskog prvaka.

Jirka ima ugovor sa Spartakom do leta 2020.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: