"NBA finale 2019. – Lejkersi pobeđuju Nikse, Porzingis MVP"

Bivši NBA šampion Meta Vorld Pis, poznatiji kao Ron Artest, predviđa ishod naredne sezone najjače košarkaške lige na svetu.

Izvor: LN

Petak, 31.08.2018.

16:54

Photo by Sean M. Haffey/Getty Images

Meta se košarkom bavio 18 godina, a većinu karijere proveo je igrajući u NBA, te je šampionski prsten osvojio sa Lejkersima 2010. godine.

On sada radi u Razvojnoj ligi NBA, gde sa Saut Bej Lejkersima pomaže u ravijanju igrača, a izgleda da je u međuvremenu dobio i moći vidovnjaka.

"Lejkersi protiv Niksa u NBA finalu 2019. Lejkersi pobeđuju, Porzingis osvaja MVP", napisao je Meta Vorld Pis.

Niksi će naredne sezone verovatno barem do decembra biti bez prve zvezde ekipe Kristapsa Porzingisa, a šanse za ulazak u plej-of im nisu velike, kamoli za plasman u finale.

Što se tiče Lejkersa, svima je poznato da su angažovali najboljeg igrača današnjice Lebrona Džejmsa, ali im mnogi ne predviđaju osvajanje tituel, a ni plasman u veliko Finale, pored, pre svega, ekipe kao što su aktuelni šampioni Golden Stejt Voriorsi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: