Argentina bez Mesija

Privremeni selektor fudbalera Argentine, Lionel Skaloni, rekao je da Lionel Mesi nije pozvan za prijateljske utakmice, ali da je to kratkoročna odluka.

Izvor: B92

Utorak, 21.08.2018.

22:50

Argentina bez Mesija
Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images

Fudbaleri Argentine će 1. septembra otputovati u SAD, gde će igrati protiv Gvatemale 7. septembra i četiri dana kasnije protiv Kolumbije.

"Razgovarao sam sa Mesijem, posle toga sam napravio spisak. Nismo razgovarali o budućnosti, svi znamo šta Mesi predstavlja i videćemo. Razgovor je bio dobar, imam dobar odnos sa njim, za sada nije na spisku, a za kasnije ćemo videti", rekao je Skaloni na konferenciji za medije.

Mesi nije razgovarao sa novinarima otkako je Argentina eliminisana u osmini finala Svetskog prvenstva porazom od Francuske 3:4. Argentinski mediji su preneli da je Mesi tražio od Skalonija da ne bude na spisku za sve četiri prijateljske utakmice ove godine.

"Nijedan igrač mi nije rekao da ne želi poziv. Jasno je da je potrebno uključiti nove ljude u ovu avanturu. Razgovarao sam sa mnogim fudbalerima i oni su na raspolaganju. Renoviramo tim, uvereni smo da je vreme da pozovemo mlade igrače koji imaju ogroman potencijal", naveo je Skaloni.

Argentina će krajem oktobra i početkom novembra igrati još dve prijateljske utakmice, ali protivnici za sada nisu poznati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: