Paraolimpijci osvojili medalje, Udovičić im čestitao

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić uputio je čestitke Saški Sokolov i Nebojši Đuriću za osvojene medalje na Evropskom prvenstvu u paraatletici.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 20.08.2018.

23:30

Paraolimpijci osvojili medalje, Udovičić im čestitao
StarSport

Prvenstvo se održava u Berlinu od 20. do 26. avgusta.

"„Sve čestitke našim sjajnim paraolimpijcima – Nebojši DJuriću koji je ne samo osvojio evropsko zlato, već postavio i novi svetski rekord i Saški Sokolov za osvojenu bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u paraatletici, u Berlinu. Vi ste snaga, motiv i primer pobednika svakog dana i verujem da će vaš uspeh biti inspiracija mnogima da počnu da se bave sportom, a onima koji su već deo našeg sporta da nikada ne odustanu od najviših ciljeva! Želim vam puno uspeha i u budućnosti!“", navodi se u čestitki ministra Udovičića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: