Rodžer: Novak se vratio, biće uzbudljivo

Rodžer Federer protiv Novaka Đokovića večeras od 22 sata igra u svom osmom finalu Mastersa u Sinsinatiju i bori se za osmi pehar.

Izvor: B92

Nedelja, 19.08.2018.

09:10

Rodžer: Novak se vratio, biće uzbudljivo
EPA-EFE/TANNEN MAURY

Švajcarac tvrdi da mu brojevi i dalje znače.

"Znače mi, naravno, Večeras bih mogao da osvojim 99. tutulu u karijeri, osmu u Sinsinatiju. Međutim, ništa od toga još nema, ali ću dati sve od sebe da se posle finala to promeni", rekao je Rodžer Federer nakon meča da Gofanom, koji mu je Belgijanac predao zbog povrede.

"Srećan sam što samu novom finalu u Sinsinatiju. naročito što ću igrati protiv Novaka. Imaćemo prilikku da oživimo rivalstvo koje traje dugu niz godina. lepo je videti da se vratio. Osvojio je Vimbldon, sada je u finalu još jednog značajnog turnira. Biće uzbudljivo".

Federe je rekao da mu je žao zbog načina na koji se plasirao u finale.

"To nije način na koji želim da pobeđujem. Nekada je u uvodnim kolima olakšavajuća okolnost kada rival preda meč, ali nisam srećan kada se to dogodi u važnom meču kada publika očekuje mnogo", rekao je Federer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: