Mirković: Izbacili smo odličnu ekipu

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je da je zadovoljan rezultatom i igrom u većem delu večerašnje utakmice u Beogradu protiv danskog Noršelana.

Izvor: PT

Četvrtak, 16.08.2018.

22:33

Mirković: Izbacili smo odličnu ekipu
Starsportphoto

"Mogu da budem zadovoljan rezultatom i igrom u većem delu utakmice i naravno prolaskom, još smo zadovoljniji jer smo izbacili kvalitetnu ekipu", rekao je Mirković novinarima posle utakmice.

Partizan je večeras na svom terenu s 3:2 pobedio Nordsjiland i tako ukupnim rezultatom 5:3 izborio plasman u baraž Lige Evropa.

"Loše smo ušli u utakmicu, primili taj gol, ali smo tokom celog prvog poluvremena pokazli agresiju i želju da taj rezultt vratimo i to smo i uradili do kraja poluvremena. Što se tiče drugog poluvremena, opet ta crna rupa poslednjih 15 minuta, to je malo zabrinjavajuće, imali smo rezultat, imali smo sve, mislim da u tim momentima koliko god da ponesetaje snage, moramo da odregujemo drugačije. Sve u svemu, zadovoljan sam, izborili smo dve utakmice s Bešiktašem, do četvrtka imamo vremena da pripremimo tu utakmicu", rekao je Mirković.

Partizan je u poslednjih pola sata večerašnje utakmice delovao umorno i kao da nema snage da igra do kraja. Novinare je zanimalo kako bolje spremiti ekipu za mečeve.

"Ako se sećate, ja sam upozoravao na protvnika, znali smo s kim imamo posla, ekipa je mlada, dinamična i znali smo da moramo da budemo agresivni isto kao i oni. Kako se osvežiti? Tu je medicinski blok, imamo do četvrtka vremena", kazao je trener Partizana.

On je dodao da će Uprava kluba najverovatnije tražiti od Super lige da se utakmica protiv Rada odloži za drugi termin, kako bi se crno-beli što bolje spremili za meč protiv Bešiktaša.

Upitan da li vidi napredak svog tima, Mirković je kazao da vidi, ali da ima još mnogo toga da se popravi.

"Igrači su koncentrisani, slušaju šta treba da rade i to sprovode na terenu... Imaju želju i, verujte mi, radimo naporno. Vidi se napredak. Znači mnogo tri vezane pobede, nije bila sjajan situacja pre 15 dana, rekao sam onda, a ponavljam i sada, to nam treba, stiče se samopouzdanje, a onda je i igra bolja i po logici stvari tu su i rezutati", rekao je Mirković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: