Suma na klupi – Partizan u istoj postavi dočekuje Dance?

Fudbaleri Partizana od 20.30 sastaju se sa Noršelanom, u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: PT

Četvrtak, 16.08.2018.

16:27

Suma na klupi – Partizan u istoj postavi dočekuje Dance?
Starsportphoto

Izabranici Zorana Mirkovića u prvom duelu u Danskoj slavili su sa 2:1 i veliki su favoriti da prođu u narednu rundu, u kojoj će se boriti za prolaz u grupnu fazu.

Kako je postava Partizana (Stojković – N.R. Miletić, Valijente, Marković, N.G. Miletić – Zdjelar, Kosović – Janković, Pantić, Zakarić – Rikardo) obezbedila odličan rezultat, strateg crno-belih ne bi trebalo da menja sastav u Humskoj.

Vicešampion Srbije delovao je veoma dobro na tom meču, što govori i semafor, pa se tako očekuje da popularni Bata izvede isti sastav.

U Partizanu ne mogu da računaju na Zorana Tošića, Ognjena Ožegovića i Zlatana Šehovića, međutim njihovo odsustvo se nije mnogo osetilo u prvom meču.
Foto: Starsport
Zakarić i Janković, koji napadaju po bokovima, prošle nedelje odigrali su dobre mečeve i upravo bi Partizan trebalo da bude najopasniji po levom, odnosno desnom krilu.

Napad je rezervisan za Rikarda Gomeša, dok će u vezi da komanduju Pantić i Kosović, dok će Zdjelar krpiti. Kada je reč o odbrani Valijente bi trebalo da bude najsvežiji pošto je propustio meč u Superligi, a zajedno s njim u štoperskom paru miće Svetozar Marković.

Pozicija levog beka rezervisana je za N.G. Miletića, odnosno desnog beka za N.R. Miletića. Sa klupe šansu čekaće šansu mladi Armin Đerlek, Sejduba Suma, Đorđe Ivanović...

Utakmica na programu je od 20.30, a pobednik dvomeča igraće protiv boljeg iz susreta Bešiktaš/Lask (1:0).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: