Ronaldo tražio od uprave: Dovedite Milinković-Savića

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo tražio je od uprave Juventusa da angažuje srpskog veznog igrača Sergeja Milinković-Savića, piše Don Balon.

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.08.2018.

18:50

Ronaldo tražio od uprave: Dovedite Milinković-Savića
Getty images

Ronaldo je navodno razgovarao sa Marotom i Paratačijem, vodećim ljudima torinskog tima i izrazio želju da se angažuje SMS.

Ronaldo je prema pisanju španskih medija tražio da se dovede i Marselo iz Real Madrida. Brazilac je u klubu od 2007. godine.

Kada je reč o srpskom igraču, on sa Laciom ima ugovor do 2022. godine, ali je pre nekoliko dana rekao "da se u fudbalu nikad ne zna".

Takođe, njegov otac je ranije rekao da bi najbolje bilo da ostane u Italiji i ode u Juventus. "Stara dama" već osam godina dominira na Apeninima mada je u drugom delu prošle sezone Napoli borbu za Skudeto učinio zanimljivom.

Prelazni rok se u Italiji završava 17. avgusta, a interesovanje za srpskog igrača su pokazali i klubovi iz Španije. Predsednik Lacija Klaudio Lotito gotovo izvesno svog igrača neće pustiti za manje od 110-120 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

117 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: