Okupili se crveno-beli, Zvezda pokrenula postupak protiv Jankovića

Košarkaši Crvene zvezde počeli su u ponedeljak pripreme za novu sezonu, a na prvoj prozivci trenera Milana Tomića nije se našao Stefan Janković.

Izvor: AK

Ponedeljak, 13.08.2018.

12:50

Okupili se crveno-beli, Zvezda pokrenula postupak protiv Jankovića
Foto: KK Crvena zvezda

Krilni centar ima ugovor sa crveno-belima na još dve sezone, ali želi da napusti klub, a spekuliše se čak i o potencijalnom prelasku u Partizan.

S obzirom da se nije pojavio na prozivci, u skladu sa normativnim aktima kluba i ugovorom, sportski direktor Zvezde je pokrenuo disciplinski postupak.

Foto: KK Crvena zvezda
Crveno-beli će celokupne pripreme, do početka odigravanja serije prijateljskih utakmica, obaviti u Beogradu.

Na prvoj prozivci novog trenera Milana Tomića, našli su se: Aleksa Radanov, Stratos Perperoglu, Bili Beron, Nemanja Nenadić, Majkl Odžo, Marko Kešelj, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Filip Čović, Majk Cirbes, Boriša Simanić, Dušan Ristić i Branko Lazić.
Foto: KK Crvena zvezda
Priključivanje Muhameda Fajea i Džoa Reglanda dogovoreno je za sredinu nedelje, kada će biti obavljeni neophodni medicinski pregledi i testiranja.

Nikola Jovanović u dogovoru sa klubom i njegovom agencijom, a u cilju obezbeđenja što veće minutaže, biće ustupljen u sezoni 2018/2019 italijanskom košarkaškom klubu Trento, a nakon toga se vraća u Crvenu zvezdu.
Foto: KK Crvena zvezda
Stručni štab KK Crvena zvezda mts ove godine činiće Milan Tomić (prvi trener), Andrija Gavrilović, Milenko Topić i Saša Kosović (pomoćnici), Aleksandar Lukman (kondicioni trener), Nebojša Ilić (sportski direktor i menadžer prvog tima) i doktori Nebojša Mitrović i Boris Gluščević i fizioterapeut Milorad Ćirić.

Ekipa će tokom ponedeljka i utorka obaviti kompletne medicinske preglede i testiranja, a prvi trening u dvorani ekipa će obaviti u sredu.
Foto: KK Crvena zvezda
Klub će naknadno saopštiti tačan plan priprema i termine test utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

92 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: