Vuletić: Žalim zbog kazne rivalu, tu sam da pomognem pred UEFA

Potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić ponudio je pomoć Crvenoj zvezdi u žalbenom postupku crveno-belih pred UEFA.

Izvor: B92

Petak, 10.08.2018.

20:13

Vuletić: Žalim zbog kazne rivalu, tu sam da pomognem pred UEFA
StarSport

Vuletić kaže da je stručnu pomoć rivalu hteo da pruži još u januaru kada je Zvezda pokušavala da se izbori za utakmicu pred publikom protiv moskovskog CSKA.

Potpredsednik Partizana navodi da ga iz Ljutice Bogdana tada niko nije zvao, te da su svi "energiju oduševljeno rasipali na helijumske faluse".

"Izražavam, u svojstvu šefa pravnog tima FK Partizan koji je već imao priliku da trijumfuje pred Disciplinskom komisijom UEFA, istinsko žaljenje zbog ovakve drakonske kazne našem rivalu. Ja sam Zvezdi još u januaru ponudio iskusnu i profesionalnu pravnu pomoć u rešavanju ovakvih problema. Međutim, nisu me zvali. Zašto su, umesto da sabiraju sve snage, odlučili da energiju oduševljeno rasipaju na helijumske faluse, nije mi poznato. Međutim, uvek sam tu za skrupulozno, stručno i profesionalno delovanje dokazano uspesima pred UEFA", rekao je Vuletić.

Zvezda je u petak kažnjena od strane UEFA sa dve utakmice igranja pred praznim tribinama stadiona "Rajko Mitić" na utakmicama kvalifikacija za evropska takmičenja.

Ukoliko Zvezda prođe Spartak iz Trnave prvi takav meč će igrati 22. avgusta protiv Salcburga ili Škendije, a ako ne prođe, onda 30. avgusta protiv Helsinkija ili Olimpije.

Pored toga, crveno-beli su zbog navijača i njihovog ponašanja na utakmici sa Suduvom kažnjeni i sa 72.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: